TALOTEKNIIKKAA JA AUTOMATISOINTIA SINUN JA KOTISI PARHAAKSI

HIGH LIGHT SMART SYSTEM - Koska sinä ja kotisi ansaitsette parasta


 
Älykäs talotekniikka ja säätöjärjestelmä ovat tie mukavaan, turvalliseen sekä energia säästävään asumiseen. HL-HEAT 100 Säätöjärjestelmän ja kontrollikeskuksen avulla hallitset koko kiinteistön lämmitys-, vesi, ilmanvaihto-, valaistus sekä turvajärjestelmää.
HLSS-Talotekniikkakeskus on älytalon sydän ja pää, kuten prosessori on tietokoneelle. Tämän avulla voit järkeistää lämmityksen suhteessa ilmanvaihtoon ja näin minimoit energian kulutuksen.
HLSS-Talotekniikkakeskuksen avulla säästät rutkasti rahaa energialaskuissa, kuitenkaan tinkimättä mukavasta huonelämpötilasta. Säätöjärjestelmä takaa myös sen, että koko asunto on kauttaaltaan miellyttävän tasalämpöinen huonekohtaisen lämpötilasäädön avulla.
Meidän kautta saat laitetoimituksen.
Kysy tarjousta puh. 040 087 1611
tai info [ät] hl-heat.fi

 
 

Automatisoinnin mukavuutta kotiin, mökeille, varastoille, tehtaille, julkisiin tiloihin sekä näiden piha-alueiden valvontaan.


HLSS-Talotekniikkakeskus helpottaa ja turvaa myös jokapäiväistä elämääsi, sillä voit ohjata sen avulla ovien avautumiset ja lukitukset.
 
 
Esim. istut mukavasti autossa, painat kaukosäädintä, jolloin autotallin ovet avautuvat ja voit ajaa suoraan auton talliin nousematta välillä autosta pois. Nappaat autosta mukaasi kauppatavarat, työsalkun, tietokoneen ym. kotiin vietävät tavarat., Kätesi ovat kantamuksista täynnä, normaalisti sinun täytyisi laskea tavarat käsistäsi, kaivaa avain laukusta tai taskusta ja räpeltää oven lukon kanssa. Mutta nyt kun olet asentanut taloosi talotekniikkakeskuksen voit painaa kaukosäädintä, jolloin ovet aukeavat ja pääset kävelemään suoraan sisälle. Helpottaa myös lasten ja vanhusten sisälle pääsyä. Järjestelmä toimii kauko-ohjausjärjestelmän avulla, näin voit päästää vaikka kännykkäsi avulla oven taakse jääneen perheenjäsenen sisälle.
Tämä on myös erinomainen ratkaisu lomakyliin ja mökkivuokraajille. Ei avaimen luovutuksia lähetät vain tekstiviestillä asiakkaalle aktivoidun hallintakoodin, joka toimii asiakkaan kännykässä avaimena niin kauan kun vuokrasopimus on voimassa. HLSS-Talotekniikan avulla kauko-ohjaat myös kiinteistön turva-, valvonta-, valaistus- sekä lämmitysjärjestelmää, kiinteistön sisällä sekä pihamaalla.

 
 
HLSS-Talotekniikkakeskus turvaa myös yksin elävän vanhuksen päivittäisen elämän. Vanhuksella voi olla kauko-ohjaimena hätä ranneke, jossa on painike hätäkutsua varten. Mikäli vanhus loukkaa itsensä tai saa sairaskohtauksen, hänen ei tarvitse kuin painaa kutsunappia rannekkeesta jolloin viesti menee hoitohenkilölle tai vanhuksen lähiomaiselle.
Uusimmat kännykät ovat valmiiksi varustettu RFID lukijoilla. Voit varustaa kiinteistönhallinnan RFID ohjaus-tageilla, tällöin saat ohjelmoidut toiminnot hoidettua pelkän kännykän välityksellä, esim. ovienavaus, valaistus, hälytykset ym. Tageihin voidaan ohjelmoida liki rajaton määrä käyttäjiä, joten järjestelmä on hyvin joustava, helposti jaettavissa sekä määritettävissä kenen kännykkään annetaan hallintaan kiinteistön osia ja toimintoja.

 
 

Tuotteet

 
Akva vakiovaraaja
Aurinkokeräimet
Eläinlämmittimet
Energiavaraaja
Ewarco hinnasto
Hallintalaitteet
  » Radioavain
  » Mobiililaitteet
  » Internet
High Light Smart System
  » Valitse HLSS, koska...
  » HLSS toimintavarmuutta
HL-Air EWA 80
HL-Heat täsmälämmitys
Häkävaroittimet
Ilmalämmitys
Ilmalämpöpumppu
  » ILP kondenssivesivauriot
Ilmastointimoduli
Infrasauna
Kaukovalvonta
Keskukset
  » HL-Safety
  » DSC 832
  » DSC 1565
  » DSC 585
  » Mökkikeskus
Langaton peruutustutka
Lämmitys
  » Ajotien lämmitys
  » Portaiden ja polun lämmitys
  » Katoksen/Terassin lämmitys
  » Lattialämmitys
  » Kattolämmitys
  » Ikkunalämmitys
  » Putkistolämmitys
  » Lämmityspistorasiat
  » Lämmönsäätöjärjestelmät
  » Erikoislämmittimet
  » Vesikiertoinen lämmitys
  » Ulkoalueiden lämmitys
  » Vesijohtojen sulana pito
Ovi- ja porttituotteet
  » Karmilukko
  » Sähköinen portinavaus
  » Autotallin ovi
  » Automaattinen oven avaus
Turvatuotteet
  » Palovaroittimet
  » Valvontakamerat
  » Magneettikoskettimet
  » Liikeilmaisimet
  » Sireenit ja vilkut
  » Jablotron hälytinsarja
  » Kosteusilmiaismet
  » Muut ilmaisimet
  » Innohomen tuotteet
  » Everon henkilöturvasovellukset
Valaistus
  » Ulkovalaistus
  » Sisävalaistus
  » HL Light control
Vesi- ja viemärituotteet

Ajankohtaista

 

Uusitut nettisivumme

Tervetuloa uusituille sivuillemme.

Päivitämme sivujamme, sekä myös verkkokauppa osiota. Hinnastot ja asennusohjeet saatte osiosta HINNASTO ta...
Copyright © 2024 HL-Heat Oy | Webbinen.net